11.1 C
Tulcea
vineri, martie 29, 2024

„Aerisiți-vă casa pentru a opri răspândirea Covid”, spune guvernul Regatului Unit

ECONOMIE

Oamenii sunt îndemnați să-și deschidă ferestrele timp de 10 minute în fiecare oră când socializează acasă, în încercarea de a opri răspândirea Covid-19 pe măsură ce se apropie iarna. Medicii și oamenii de știință susțin o campanie finanțată de guvern pe toate platformele media pentru a încuraja oamenii să-și aerisească casa pentru a ajuta la dispersarea particulelor de virus titrează The Guardian.

Dr. Thomas Waite, un ofițer medical șef adjunct pentru Anglia , a declarat: „Acțiunile mici, dar importante, ne pot ajuta să ne protejăm împotriva Covid-19. Vaccinările, purtarea unei măști în spații închise și efectuarea regulată a testelor Covid-19 fac o diferență importantă, dar este, de asemenea, esențial să nu trecem cu vederea valoarea ventilației.

„Cum iarna se apropie cu pași repezi și oamenii petrec mai mult timp în interior, este vital ca toată lumea să înțeleagă importanța utilizării ventilației, cum ar fi deschiderea regulată a ferestrelor – chiar dacă doar pentru câteva minute – pentru a menține aerul în mișcare și pentru a preveni infecțiile.”

Departamentul de Sănătate și Asistență Socială le cere oamenilor să ia mai în serios ventilația după ce un sondaj reprezentativ de 3.000 de persoane din Anglia a constatat că 64% nu știu că deschiderea ferestrelor ajută la limitarea răspândirii Covid și doar 29% fac acest lucru atunci când vizitatorii vin la casa lor. .

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE