32.2 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Un bătrân italian și-a lăsat întreaga avere îngrijitoarei sale moldovence. Fiica vitregă contestă testamentul.

ECONOMIE

Moștenirea disputată a unui bărbat în vârstă din Chirignago este un thriller care se joacă acum în instanță între îngrijitoarea moldoveancă și fiica fostei sale soții relatează lavocedivenezia.it


Povestea începe în urmă cu șase ani: un locuitor în vârstă din Chirignago decide să lase toată moștenirea, constând în casă și bani, doamnei moldovene de patruzeci de ani care are grijă de el.

După deschiderea testamentului, în care aceste dorințe sunt exprimate în mod explicit, apare un alt document olografic în care este indicată ca moștenitoare fiica pe care fosta soție o avusese dintr-o altă relație.

Sincer să fiu, fiica solicitase deja judecarea îngrijitoarei sub acuzația de „eludare a incapacității” dar procesul penal fusese închis și cel civil stabilise că, la momentul semnării testamentului în favoarea îngrijitoarei, bătrânul a putut înțelege ce face.


A reieșit atunci în schimb că cel de-al doilea document nu ar fi fost semnat de bătrâni și, prin urmare, fiica are probleme acum pentru acuzația că ar fi „falsificat testamentul olograf”.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE