27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Bărbat care amenița că se sinucide găsit și salvat de polițiști în ultimul moment

ECONOMIE

O femeie din Ilova a solicitat sprijin prin SNUAU 112 pentru transportarea la spital a fratelui său, cunoscut cu afecțiuni medicale, ce amenința că se sinucide.

Tulburat și agitat, la scurt timp, bărbatul de 51 de ani a sărit pe geamul de la bucătărie și a fugit, sora și fratele său căutându-l îngrijorați prin gospodărie, de teamă de a nu face vreun gest tragic.

Imediat la fața locului au fost direcționate două echipaje de poliție, unul de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș și celălalt de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, aflat în serviciu, pe drumul național, în apropiere de localitatea Ilova.

Polițiștii s-au împărțit în două echipe și au plecat imediat în căutarea bărbatului, iar colegii de la Poliția Rutieră l-au găsit în scurt timp, la marginea satului, mergând dezorientat pe un drum agricol.

Văzându-l agitat și incoerent în vorbire, cu răbdare și tact, polițiștii l-au convins să meargă la spital și l-au condus până la Ambulanța care îl aștepta în sat.

Pentru că polițiștii lucrează în echipă, misiunea a fost predată apoi celuilalt echipaj de poliție, de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, care a însoțit Ambulanța până la unitatea medicală, iar bărbatul a fost evaluat medical și transferat ulterior, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate la o altă unitate medicală din județ.

TOTAL INFO

3 COMENTARII

  1. Ce gest curajos si responsabil au avut politistii din Ilova! Este impresionant cum si-au indeplinit cu profesionalism misiunea si au reusit sa salveze viata barbatului in pericol. Este exemplul perfect de cum colaborarea intre institutii si echipe de politisti poate face diferenta in situatii critice. Felicitari tuturor celor implicati in aceasta interventie de urgenta si speram ca barbatul sa primeasca ingrijirea necesara pentru recuperare. Multumim politistilor pentru efortul si implicarea lor in protejarea comunitatii!

  2. Este impresionant sa vad cum politistii din Hunedoara au intervenit rapid si profesionist in acest caz delicat, salvand viata unui barbat aflat intr-o situatie critica. Este o dovada a devotamentului si implicarii lor in comunitate si sunt mandra sa stiu ca avem oameni de calitate in fortele de ordine. Sper ca acest frate sa primeasca ingrijirea necesara si sa fie in siguranta acum. Felicitari tuturor celor implicati!

  3. Este impresionant cat de rapid si eficient a intervenit echipajul de politie in aceasta situatie complicata. Este imbucurator sa stim ca exista serviciul SNUAU 112 care ne poate ajuta in astfel de cazuri si ca putem conta pe ajutorul si profesionalismul politistilor. Felicitari pentru misiunea indeplinita si multumim pentru grija si implicarea de care ati dat dovada in a ajuta o persoana aflata in pericol. Speram ca barbatul sa primeasca ingrijiri medicale adecvate si sa se recupereze cat mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE