27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Bistrița Năsăud: Un tren de călători a luat foc în apropiere de stația Beclean, pe Someș. În tren se aflau 20 de persoane

ECONOMIE

Un tren CFR Călători a luat foc marți seara în apropiere de stația Beclean pe Someș, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

UPDATE

În trenul accelerat care circula pe ruta Galați – Cluj se aflau în total 33 de persoane. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical la locul solicitării și au refuzat transportul la spital.

Pasagerii au fost transportați cu un microbuz aparținând ISU Bistrița Năsăud în orașul Beclean, pentru a-și continua deplasarea spre destinație cu alte mijloace de transport.

Intervenția pompierilor militari a fost dificilă din cauza accesului greu la locul solicitării, dar și din cauza faptului că trenul se afla sub tensiune electrică.
După ce s-au luat toate masurile de siguranță, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și astfel s-a împiedicat propagarea acestuia la celelalte vagoane (patru în total).

Pentru stingerea incendiului pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Bistrița Năsăud: Un tren de călători a luat foc în apropiere de stația Beclean, pe Someș

„Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren pe raza localității Cociu. Din primele informații incendiul se manifesta la două vagoane. În momentul izbucnirii incendiului trenul se afla în mișcare.

În tren se aflau 20 de persoane care au fost evacuate, acestea nu ar avea nevoie de îngrijiri medicale”

conform ISU Bistrița Năsăud.

TOTAL INFO

1 COMENTARIU

  1. Incendiul de la trenul CFR Calatori din apropiere de statia Beclean pe Somes a fost o situatie destul de grea, insa am fost impresionat sa vad cat de repede si eficient a intervenit echipa de pompieri. Este o munca extrem de dificila, mai ales ca trenul era sub tensiune electrica, dar faptul ca au reusit sa stinga incendiul si sa evite propagarea lui este un lucru de admirat. Ma bucur sa aud ca pasagerii au scapat teferi si ca au fost transportati in siguranta la destinatie. Felicitari echipei de interventie si sper sa nu se mai intample astfel de situatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE