8.9 C
Tulcea
duminică, aprilie 21, 2024

Timiș: Un bărbat a fost împușcat la o vânătoare ilegală

ECONOMIE

Un bărbat de 50 de ani a decedat, marţi, după ce a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

„Poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în apropierea localităţii Crivina, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând că un bărbat de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia. La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor”, precizează informarea transmisă de IPJ Timiş.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu deţinea permis de port armă. 

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE