30 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Cercetată pentru furtul a 23.000 de euro din casa unui bătrân, reținută de polițiști

ECONOMIE

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Femeie de 36 ani din municipiul Craiova cercetată pentru furtul a 23.000 de euro din casa unui bătrân

În cursul zilei de 04 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 76 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de aproximativ 23.400 de euro și mai multe bijuterii.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, a fost identificată o femeie, de 36 de ani, din municipiul Craiova, aceasta fiind bănuită că prin folosirea unei chei potrivite ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate de unde ar fi sustras banii și bijuteriile.

Femeie de 36 ani din municipiul Craiova cercetată pentru furtul a 23.000 de euro din casa unui bătrân

Astfel, în dimineața zilei de 06 ianuarie, au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Craiova și comuna Cerăt, ocazie cu care a fost găsită suma de 22.400 de euro și 1.143 de lei, dar și patru bijuterii din aur, toate aceste bunuri fiind restituite persoanei vătămate.

Femeia a fost condusă la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova, Poliției Orașului Segarcea și Serviciului Criminalistic.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE