30 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Brad: Pompierii au salvat un măgăruș ce se zbătea între viață și moarte într-un canal

ECONOMIE

Un măgăruș „aiurit” s-a rătăcit de turmă și a căzut într-un canal de pe Aleea Primăverii, din municipiul Brad. Răgetul disperat cu care măgărușul i-a întâmpinat pe colegii noștri, le-a dat numaidecât de înțeles că situația era gravă. Și într-adevăr, în canalul îngust și plin cu apă, măgărușul se zbătea între viață și moarte.

„Cu accesoriile din dotarea autospecialei, salvatorii l-au asigurat cum au putut mai bine, pentru a nu mai exista pericolul de înec, iar apoi, în scurt timp au reușit să-l extragă în siguranță. Spre surprinderea colegilor noștri, măgărușul era ud leoarcă, epuizat și bulversat de cele întâmplate, nu a încercat să fugă, ci preț de câteva minute s-a cuibărit fără nicio teamă în brațele lor”.

Aceștia au așteptat ca puiul de măgar să-și tragă sufletul, l-au dezmierdat și apoi l-au ghidat încet, încet, până la turma sa.”Și uite așa, viața măgărușului a reintrat pe făgașul normal, însă pățania lui din prima zi a noului an va rămâne în mod cert în amintirea multora dintre noi, fiind una dintre cele mai neașteptate situații cu care ne-am confruntat și care a avut un final așa cum ne-am dorit!”

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE