27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Droguri la o sală de „bibele” din Mamaia

ECONOMIE

În timp ce se aflau într-o misiune de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au efectuat un control inopinat, pe linia combaterii comsumului de tutun in spaţii închise, la o sală de jocuri situată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

În timpul controlului echipajul de intervenţie a constatat că, în toaleta din interiorul sălii de jocuri, se aflau două persoane de sex bărbătesc care pregăteau o țigaretă cu o substanță vegetală de culoare verde-gălbui. În urma controlului corporal, asupra celor doi au fost găsiți muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific.

În aceeaşi noapte…

orele 03:30, tot în cadrul unei misiuni de patrulare, pe str. Egretei din municipiul Constanţa, jandarmii constănţeni au observat 2 persoane de sex bărbătesc care, la vederea echipajului de jandarmi, au prezentat un comportament agitat, iar unul dintre cei doi a încercat să fugă. După imobilizarea de către jandarmi, la efectuarea controlului corporal, asupra celor două persoane a fost găsit un plic de plastic care conținea  muguri vegetali de culoare verde-gălbui.

Toate persoanele în cauză au fost transportate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise in conformitate cu legea 143/2000.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE