30 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Giurgiu:O femeie și fiul său au început anul 2023 cu un grav accident rutier

ECONOMIE

O femeie și fiul acesteia au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DJ 503, la ieșire din municipiul Giurgiu. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, găsit în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SAJ.

Accident rutier Giurgiu 02.012023
Accident rutier la ieșire din Municipiul Giurgiu 02012023

Conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani și pasagerul, în vârstă de 14 ani, s-au autoevacuat. Cele două persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

În continuare, pompierii rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE