8.9 C
Tulcea
duminică, aprilie 21, 2024

Incendii produse la autoturisme, în două localități bihorene

ECONOMIE

În mai puțin de patru ore, echipajele de pompieri din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor au intervenit în localitățile Cheț și Tinca, pentru stingerea a două incendii izbucnite la autoturisme.

Astfel, în urma unei sesizări primite prin numărul unic 112, în cursul nopții de joi spre vineri, 24 februarie a.c., în jurul orei 03.50, pompierii Detașamentului Marghita au intervenit în localitatea Cheț, pentru stingerea unui incendiu care, în momentul sosirii forțelor de intervenție la locul indicat de apelant, se manifesta generalizat la un autoturism. În urma incendiului, mașina a fost afectată în totalitate.

Cel de-al doilea apel, care semnala producerea unui eveniment similar, de această dată la un autoturism aflat în mers, pe strada Republicii din Tinca, a fost primit în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 07.15.

Flăcările, care se manifestau în partea din față a mașinii, au fost stinse în circa 10 minute de pompierii Gărzii de Intervenție Tinca. În urma evenimentului, a ars circa 45% din autovehicul.    

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE