18.9 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Povestea unei donații pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea

ECONOMIE

Marți, 23 noiembrie 2021, managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Tudor Năstăsescu a primit vizita domnului Antonius Krömer, cetățean german, reprezentant al grupului de firme Delta Organic Crops, un nume cunoscut în agricultura ecologică din județul Tulcea, care a făcut o donație de 8500 euro pentru Secția de Pediatrie.

Povestea acestui frumos gest pornește în urmă cu un an, când, la împlinirea vârtei de 60 de ani, Antonius Krömer a organizat o petrecere în Cloppenburg, orașul său de reședință. În invitația trimisă oaspeților, domnia sa a precizat că preferă să nu primească vreun cadou, dar, în schimb, că s-ar bucura dacă musafirii săi ar face o donație pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea. Suma astfel strânsă se ridică la 8500 euro.

În acest sens, trebuie menționat că grupul amintit nu este la prima sponsorizare către entități publice sau private din Tulcea, astfel de acțiuni (în nume personal sau al societății) devenind o obișnuință, respectiv sprijinirea unor activități sportive și culturale ori contribuții în scop umanitar.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE