7.2 C
Tulcea
miercuri, februarie 28, 2024

Motor de barcă în valoare de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră tulceni

ECONOMIE

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

În data de 10.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în baza unor informații existente la nivelul structurii, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.


Astfel, pe raza oraşului Sulina, poliţiştii de frontieră au identificat, în posesia unui cetăţean român, un motor de barcă de 115 CP, în valoare de 40.000 lei, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Austria.
Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal, iar motorul în cauză, în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE