36.1 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Campania Umanitară „Iubești și Credință Dăruiești” a ajutat 20 de persoane defavorizate să ajungă la prăznuirea Sfintei Parascheva

ECONOMIE

În cadrul Campaniei Umanitare „Iubești și Credință Dăruiești”, Mihai Căldăraru, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, a reușit să ajute 20 de persoane defavorizate din mediul rural sa ajunga la prăznuirea Sfintei Parascheva.

Pelerin: ”e prima oară, să ne-nchinăm, să ne rugăm, să fim sănătoşi”. Mulțumesc mult domnului Mihai Căldăraru, că m-a ajutat să ajung la Sfânta Cuvioasa Paraschiva. Muti George Laurențiu. ”Aşa ne mai rugăm pentru familie, pentru copii, pentru toată lumea, pentru sănătate”.Mă rog pentru sănătatea domnului Director General Mihai Căldăraru, că m-a adus la Iași.

Radu Rita: ”Eu vin la Sfânta Cuvioasa Paraschiva de 20 de ani, vreau să vă spun că am venit să mă rog de sănătatea tuturor oamenilor, familie, prieteni să ne ferească Sfânta Cuvioasa Paraschiva de tot răul, vreau din tot sufletul meu în calitate de mamă, bunică să-i mulțumesc necondiționat prietenului meu Mihai Căldăraru că a făcut o faptă bună să ajung și anul acesta la Iași să ating racla Sfintei Cuvioasei Paraschiva”.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE