36.1 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Prima clădire rezidențială din lume, certificată IMMUNE™

ECONOMIE

Healthy by Design Building Institute (HDBI) a certificat prima proprietate rezidențială din lume cu IMMUNE Building Standard™. One Palace Place, o clădire rezidențială de lux din Londra, Marea Britanie, administrată de Navana Property Group, a primit eticheta IMMUNE™ – Strong, devenind prima proprietate rezidențială care primește această distincție. Situată în prestigiosul cartier Westminster, One Palace Place dispune de 35 de apartamente private, concierge disponibil 24/7 pentru rezidenți, alături de o sală de teatru cu 312 locuri, un studio cu 120 de locuri, precum și un restaurant și un bar deschis publicului larg.

Obținerea certificării IMMUNE™ pentru clădirea rezidențială deținută de Navana Property Group este rezultatul implementării cu succes a majorității celor 135 de măsuri incluse în IMMUNE™ Assessment Scoring Index, un instrument de evaluare dezvoltat de Genesis Property, un membru important al European Property Federation și dezvoltator de birouri de clasa A.

Căile de intrare și de ieșire ale One Palace Place au fost fie reconfigurate, fie dotate cu sisteme touchless. În același timp, clădirea beneficiază acum de o igienizare îmbunătățită a zonelor de contact și de trecere, cum ar fi intrarea principală, lifturile, scările și mânerele ușilor, în timp ce la intrarea principală și în holurile lifturilor de la fiecare etaj au fost instalate sisteme automate pentru dezinfectarea mâinilor.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE