30 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Ceață, artificii, fum, amenințări cu pistolul și mascații la accidentul din noaptea de Revelion de la Constanța când o mașină a poliției a lovit un un bărbat de 41 ani care aprindea petarde pe stradă

ECONOMIE

Referitor la accidentul petrecut la Constanța în noaptea de Revelion oamenii aflați la fața locului spun că era chiar miezul nopții, strada era plină de oameni care dădeau cu petarde și artificii, a trecut o maşină de poliţie. Şoferul a încetinit pentru că erau mulţi petrecăreţi. Era ceață ți mult fum când  un bărbat încearcă să aprindă o cutie de artificii. Atunci, în viteză, se apropie un al doilea echipaj de poliţie, care nu-l vede pe om şi-l loveşte în plin.

Pănă la sosirea ambulanţei, prietenii i-au acordat rănitului primul ajutor. Apoi, s-au dat la polițist căruia i-au cerut socoteală de ce a intrat în plin în omul care aprindea artificii pe stradă. De frică să nu fie bătut, agentul ar fi scos pistolul intimidare și a sunat la DIAS. Mascații au aplanat conflictul iar bărbatul de 41 de ani a ajuns la spital unde va petrece primele zile din noul an.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE