22.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Botoșani: Un incendiu violent a izbucnit în prima zi a anului 2024, într-o gospodărie din localitatea Buda

ECONOMIE

Un incendiu violent a izbucnit în prima zi a anului 2024, într-o gospodărie din localitatea Buda din judeţul Botoşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, o bucătărie de vară şi acoperişul unei case au fost cuprinse de flăcări, incendiul fiind observat de trecători.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi şi Detaşamentului Botoşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că ardeau anexa în totalitate şi acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la bunurile din interior. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au eliminat şi pericolul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie”, precizează oficialii ISU.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. 

Un incendiu violent a izbucnit în prima zi a anului 2024 într-o gospodărie din localitatea Buda din judeţul Botoşani.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi şi Detaşamentului Botoşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că ardeau anexa în totalitate şi acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la bunurile din interior. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au eliminat şi pericolul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie”, conform ISU Botoșani.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. 

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE