30 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Braşov: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri (cocaină, canabis, amfetamină, XTC și ketamină)

ECONOMIE

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, în două dosare penale, reținerea a 7 inculpați pentru  săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

Din  probele administrate a rezultat că   pe parcursul anului 2023,  inculpații au comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Brașov, cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină și MDMA),  cu sume cuprinse între 250 și 3.950 lei.

Braşov: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri (cocaină, canabis, amfetamină, XTC și ketamină)

În urma celor șapte percheziții domiciliare efectuate în cele două cauze, au fost descoperite și ridicate cantitățile de 30 de grame de cocaină, 500 de grame de canabis, 80 de grame de amfetamină, 44 de comprimate XTC și ketamină, 4 telefoane mobile, 2 cântare digitale, 150 de lire și sumele de  960 de euro, 400 dolari și 2.500 lei.

La data de 14.09.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a  inculpaților , pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

TOTAL INFO

1 COMENTARIU

  1. Verificati activitatea dr.neurolog Draghici Cristian Teodor, care prescrie tratament cu dexametazona perfuzabila, 1L ser fiziologic cu dexametazona,in urgente minore , la spital universitar urgenta bucuresti pentru persoane varstnice ,cu infarct miocardic in antecedente, fara nicio justificare diagnostica, cel putin conform indicatiilor agentiei europene a medicamentului.Are instinct de ucigas in serie?Verificati de ce prescrie astfel in urgente.Dexametazona perfuzie provoaca miocardita,afectare a muschiului miocardic,si chiar infarct miocardic,fiind interziss celor cu infarct miocardic.De asemenea , si la ponderas, pentru dureri lombare prescrie doza de 10 mg dexametazona perfuzie, urmata de doze intramuscular,diabeticilor si cardiacilor varstnici, complet contraindicat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE