32.2 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

În judeţul Buzău, microbuze cu muncitori, un autobuz şi autoturisme sunt blocate. Echipele de drumari intervin pe mai multe tronsoane, dar Consiliul Judeţean a cerut închiderea circulaţiei pe mai multe sectoare

ECONOMIE

Pe tronsonul Maxenu-Smeeni din DN 2 C sunt peste 30 de autoturisme, autobuze oprite pe sensul, din cauza unui TIR ce a derapat”, a transmis ISU Buzău.

Se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabilă cu utilaje de la firma contractată pentru zonă.

Potrivit autorităţilor din judeţul Buzău, în zona Vadu Paşii – Robeasca este, vineri seară, coloană de autoturisme, după ce două microbuze cu muncitori s-au blocat în zonă din cauza zăpezii.

A fost anunţat responsabilul cu deszăpezirea, în zona respectivă se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată”, a transmis ISU Buzău.

De asemenea, pe DJ 102 H -Amara -Vadu Paşii este blocat, fiind coloană de maşini în zonă.

În plus, la aproximativ 5 kilometri de la Hanul Ovidiu spre Urziceni, un TIR a derapat şi a blocat traficul pe DN2 E85.

Pe DJ 102 F, între localităţile Berca şi Chiliile, drumul este blocat pe ambele sensuri. Şi pe DC 10- Costeşti-Ziduri drumul este înzăpezit, în zonă ninge viscolit.

Autorităţile intervin şi pe DJ 214 A Luciu- Rusetu, unde un autobuz cu 25 de persoane şi 9 autoturisme sunt blocate.

În judeţul Buzău s-a dispus restricţionarea circulaţiei la 3,5 tone pe DN22 şi DN2C.

La solicitarea Consiliului Judetean Buzau, avand in vedere viscolul si cantitatile mari de zapada, incepand cu ora 18:00 urmeaza a se proceda la inchiderea temporara a circulatiei pe urmatoarele sectoare de drumuri:

DJ 203 G – Sarata Monteoru – Leiculesti, Hales – Spital Nifon.  DJ 102H  – Amaru – E85 si E85 – Corbu.  DJ203C – Mihailesti – Movila Banului.

DJ 202 -Vadu Pașii – Robeasca coloana autoturisme – 2 microbuze cu muncitori blocate

A fost anunțat responsabilul cu deszăpezirea în zona respectivă – se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată pentru zonă

DJ102H -Amara -Vadu Pașii

Drum blocat- coloana autoturisme

A fost anunțat responsabilul cu deszăpezirea în zona respectivă – se intervine pentru degajare zăpadă de pe partea carosabila cu utilaje de la firma contractată pentru zonă

[18:38, 27.01.2023] +40 751 138 646: S-a deblocat drumul de la Mihailești pe un sens București – Buzău

Luciu- Rusetu, un autobuz cu 25 de persoane si 9 autoturisme blocate.

Se actioneaza in zona cu un utilaj.

[19:07, 27.01.2023] +40 751 138 646: La aproximativ 5 km de la Hanul Ovidiu spre Urziceni, un TIR a derapat si a blocat traficul pe DN2 E85.

Se acționează pentru degajare!

Pe Dj 203 I între localitățile Cilibia și Gară Cilibia sunt blocate 3 autoturisme și 1 autoutilitara. Un sens de mers este acoperit cu dune de zăpada, viscol puternic

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE