18.9 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Giurgiu: Un autoturism a fost în pericol să cadă în apele Dunării după ce malul s-a surpat

ECONOMIE

Un autoturism a fost în pericol să cadă în apa Dunării, după ce malul s-a surpat, în timp ce conducătorul auto se deplasa într-o zonă împădurită. S-a întâmplat în apropierea plajei Gostinu, conform ISU Giurgiu.

Giurgiu: Un autoturism a fost în pericol să cadă în apele Dunării după ce malul s-a surpat

Șoferul a ieșit imediat din mașină și, pentru a evita alunecarea, a legat-o cu o chingă de un copac, fiind ajutat de oamenii din jur.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare și o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice pentru astfel de cazuri. Aceștia au fost sprijiniți cu un buldoexcavator, pus la dispoziție prin grija Primăriei din localitate. Autoturismul a fost tras din zona respectivă cu ajutorul buldoexcavatorului.

Recomandăm cetăţenilor să aibă grijă în momentul în care se deplasează cu autoturismele pe drumuri înguste, aproape de malul apelor pentru că există pericolul ca acestea să cedeze din cauza greutății. De asemenea, îi sfătuim să fie atenți unde își parchează autoturismele, atât pentru siguranța acestora, dar și pentru a nu bloca drumul de acces, iar autospecialele de pompieri să poată interveni.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE