10 C
Tulcea
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Sibiu: A ars o casă la Agnita. Pompierii militari au salvat restul casei, o moară și un grajd cu animale, precum și casa din vecinătate

ECONOMIE

Pompierii militari ai stației Agnita, au intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 02:50 în comuna Iacobeni cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casa de locuit.

La fața locului au intervenit și membri SVSU Iacobeni și un echipaj electrica. Forțele au constat că incendiul ardea generalizat, la o anexă gospodărească și un dormitor, precum și acoperișul acestora, ce făceau parte dintr-un imobil tip vagon.

Pompierii militari au intervenit prompt și astfel au fost salvate restul casei, o moară și un grajd cu animale, precum și casa din vecinătate.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric la o instalație electrică improvizată, neizolată corespunzător și supra-solicitată.

În urma incendiului a fost afectată în total o suprafață de 80 de mp din imobil și acoperiș și au ars mobilierul din dormitor, un utilaj agricol și un aparat frigorific.

Nu au fost semnalate victime, proprietarul casei s-a autoevacuat.
Pentru a preveni astfel de incendii, recomandăm cetățenilor să acorde maximă atenție instalațiilor electrice, acestea să fie izolate corespunzător, să nu supra-solicite sursele alimentare utilizând mai mulți consumatori electrici și de asemenea să nu folosească instalații electrice improvizate, întrucât toate acestea pot duce la creșterea riscului de producere a incendiilor.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE