18.9 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Galați: Un bărbat de 4o de ani și-a tâlhărit și agresat mama

ECONOMIE

La data de 7 mai a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Galați au depistat, în cartierul Micro 40, din municipiul Galați, un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia exista mandat de aducere, într-un dosar penal în care acesta era cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și tâlhărie calificată.

Din cercetări, a reieșit că, în data de 4 mai a.c., bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiștii Secției 4, respectiv interdicția de a se apropia de mama sa, și s-ar fi deplasat la locuința acesteia, unde ar fi intrat fără acceptul ei. Mai mult, bărbatul i-ar fi sustras portofelul, în care avea suma de 200 de lei, și telefonul mobil, iar când femeia ar fi încercat să-și recupereze bunurile, ar fi agresat-o fizic și ar fi fugit cu acestea.


După depistare, bărbatul a fost condus la sediul Poliției, în vederea audierii, ulterior fiind reținut, pentru 24 de ore. În continuare, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE