10 C
Tulcea
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Droguri în școli din Brașov. Procurorii DIICOT au confiscat 1,5 kg de cannabis

ECONOMIE

În cauză s-a reținut faptul că în perioada februarie – aprilie 2022, inculpații au comercializat unor elevi din cadrul mai multor unități de învățământ din municipiul Brașov droguri de risc și de mare risc.

La data de 28.04.2022, în urma efectuării controlului corporal asupra a doi dintre inculpați, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 100 de grame de canabis și 51 de comprimate cu substanțe psihoactive, precum și suma de 2.650 de lei.


Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a admis propunerea de arestare a 4 inculpați pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, față de alți doi inculpați, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județele Brașov și Săcele, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile totale de aproximativ 1,5 kg de canabis, precum și alte tipuri de droguri (ketamină, cocaină, MDMA și substanțe cu efect psihoactiv).

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE