32.2 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Conflict violent între doi bărbați și o femeie. Au intervenit jandarmii și SMURD-ul

ECONOMIE

O femeie în vârstă de 37 de ani a sunat după ajutor, susținând că a fost agresată de un vecin, pe scara unui bloc din cartierul Hipodrom, din municipiul Brăila.

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie care, în urma discuțiilor cu apelanta, a constatat că pe scara blocului avusese loc un conflict destul de violent la care au luat parte trei persoane, iar în urma loviturilor împărțite, colegii noștri au solicitat un echipaj de ambulanță și un echipaj SMURD.

Concret, conflictul între apelantă și vecinul său, în vârstă de 36 de ani, era unul mai vechi. Vineri, pe scara blocului, bărbatul i-ar fi adresat injurii femeii, aceasta l-ar fi lovit cu o mătură, iar bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței. În conflict a intervenit și concubinul femeii, în vârstă de 26 de ani, care l-ar fi lovit pe vecin cu pumnul peste față. Acesta din urmă a ripostat cu un poloboc, spărgându-i capul tânărului de 26 de ani.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării de sănătate și pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Pe lângă actele de sesizare pe care colegii noștri le-au întocmit și predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila în vederea continuării cercetărilor, atât vecinul, cât și concubinul femeii au fost amendați cu 900 lei și, respectiv, 1.500 lei, pentru că au încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE