3 C
Tulcea
joi, ianuarie 26, 2023

Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală

ECONOMIE

La data de 3 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.45, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe faptuitor,  un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri.

Tânărul  este cercetat și intr-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală  fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE