26.1 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Bill Gates ne anunță că Metaversul, lumea virtuală va găzdui majoritatea întâlnirilor de serviciu în doi-trei ani

ECONOMIE

Gates notează că pandemia de Covid-19 ”a revoluţionat” deja locul de muncă, mai multe companii ca niciodată oferind flexibilitate angajaţilor care doresc să lucreze de la distanţă.

”Aceste schimbări se vor intensifica în anii următori”, scrie Gates, afirmând că munca de la distanţă va atrage mai mulţi oameni în metavers. „În următorii doi sau trei ani, anticipez că majoritatea întâlnirilor virtuale se vor muta de la grile de imagini ale camerei 2D… la metavers, un spaţiu 3D cu avataruri digitale”, scrie Gates în postarea sa pe blog.

În postarea sa pe blog, filantropul, activistul pentru schimbările climatice şi avocatul sănătăţii publice nu numai că şi-a exprimat entuziasmul cu privire la modul în care un viitor din ce în ce mai digital va afecta modul în care lucrăm, învăţăm şi chiar vizităm cabinetele medicale, ci s-a referit şi la alte câteva subiecte, cum ar fi progresul în abordarea pandemiei de Covid-19, combaterea schimbărilor climatice, preocupările sale cu privire la accentuale diviziunilor politice în  Statele Unite şi chiar divorţul lui Gates din 2021.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE