35 C
Tulcea
sâmbătă, iulie 13, 2024

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu numere false

ECONOMIE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român care conducea un autoturism ce avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

În data de 09.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit pentru control un autoturism în poarta de acces numărul 5, a portului Constanța. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare au aparținut unui alt autoturism, radiat din circulație.

Conducătorul auto a declarat faptul că a montat acele plăcuțe pentru a evita plata taxei de intrare în port, întrucât pentru acele numere avea autorizație de intrare liberă. Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Garda de Coastă informează toți participanții la trafic despre faptul că drumurile de acces din interiorul portului Constanța sunt drumuri publice, deschise circulației publice, aplicându-se în acest sens codul rutier.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE