8.9 C
Tulcea
duminică, aprilie 21, 2024

Campanie pentru viață: „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”

ECONOMIE

Poliţiştii gălățeni, alături de jandarmi, şi poliţişti de frontieră, s-au mobilizat pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge.

Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Trasfuzii Galați, pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai multe persoane.

Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, cu îndemnul de a dona sânge.

De asemenea, persoanelor care au trecut prin infecția cu Sars Cov 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Facem precizarea că, această activitate se desfăşoară în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE