27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor împotriva pandemiei. 3.121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 642.650 de lei.

ECONOMIE

Polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 565 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național.

Au fost efectuate 112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse. În urma activităților derulate, a fost constatată 1 infracțiune de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmit 1 dosar penal. De asemenea, au fost aplicate 3.121 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 642.650 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor. Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE