27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

Autorităţile judiciare din Belgia desfășoară o anchetă privind importul a 685 kg de cocaină în România

ECONOMIE

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, unii dintre suspecţi, un cetăţean belgian, având reşedinţa în România, şi soţia acestuia, cetăţean român, sunt administratorii mai multor societăţi comerciale cu sediul în România, iar bunurile mobile şi imobile pe care aceştia le deţin sunt susceptibile a proveni din activitatea infracţională.

Autorităţile judiciare din Belgia vizează importul de substanțe narcotice, prin portul Anvers, din probele administrate rezultând faptul că, la data de 20 iunie 2020, în timpul unei inspecții asupra unui container, importat de către o societate comercială, a fost identificată cantitatea de 685,60 kg cocaină.

În cauză procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus măsura asigurătorie a sechestrului asupra unui autoturism, a unui imobil, a două terenuri şi a 18 conturi bancare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa. La activități, au participat doi polițiști din cadrul Poliției Federale Belgiene din Antwerp – Unitatea Antidrog.

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE