27.2 C
Tulcea
marți, iunie 18, 2024

WWF:Împreună, deschidem ferestrele către un viitor sustenabil!

ECONOMIE

La masa rotundă virtuală vom prezenta planul de acțiuni concrete pentru climă și mediu, vom explica rolul obiectivelor bazate pe știință. În cadrul evenimentului, vom prezenta exemplul Velux pentru a demonstra modul în care sustenabilitatea transformă mentalitatea unei mari corporații. 

Temperaturile globale ating niveluri critice. Schimbările climatice au loc rapid și intens, după cum a declarat IPCC – Grupului Interguvernamental privind Schimbările Climatice, la ultimul raport de evaluare. Mulți dintre noi simțim consecințele încălzirii globale.

Este timpul să acționăm, să luăm măsuri concrete pentru a evita efectele devastatoare ale temperaturilor în creștere. Este timpul să aflăm ce putem face pentru a inversa această tendință alarmantă, astfel încât să fim capabili să predăm generațiilor viitoare o planetă pe care se poate trăi.  

În septembrie 2020, WWF International și Grupul VELUX au lansat una dintre cele mai ambițioase acțiuni corporative pentru climă și natură, angajând producătorul global de ferestre de acoperiș să își asume responsabilitatea pentru emisiile sale de carbon din trecut și viitor pentru a deveni Lifetime Carbon Neutral. 

  • Nevoia de acțiune urgentă pentru climă și mediu (Roxana Bojariu, expert climatolog, Institutul Național de Meteorologie);
  • Cum pot fi folosite țintele știintifice de dezvoltare durabilă (SBTI) pentru a ghida companiile în acțiune (Orieta Hulea, Director WWF România);
  • Compensarea emisiilor de carbon și pădurile (Radu Melu, manager păduri, WWF România);
  • Lifetime Carbon Neutral – De ce și cum a reușit Grupul VELUX să-și transforme afacerea și mentalitatea angajaților (Noemi Ritea, Market Director Velux România).(cp)

TOTAL INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

SĂNĂTATE